Eòlica

Sistemes d’aerotèrmia
a Mallorca

Calefacció per
terra radiant

La calefacció per terra radiant és un sistema que utilitza tubs instal·lats sota el terra per distribuir calor o fred de manera uniforme a través de la seva superfície. Per tal d'aconseguir aquest resultat, els tubs instal·lats fan passar aigua calenta o freda, fent que irradií la temperatura desitjada. Aquesta tecnologia ofereix un confort tèrmic excepcional, eliminant els corrents d'aire i assegurant una temperatura constant i agradable a l'espai.

Calefacció per radiadors
de baixa temperatura

És un sistema que utilitza aigua calenta a una temperatura inferior a la dels sistemes tradicionals. Aquesta tecnologia, eficient i sostenible, ofereix un confort tèrmic òptim amb un consum energètic reduït. Són ideals per a la renovació energètica i s'adapten perfectament a les exigències de les noves construccions, contribuint a una gestió més eficient de l'energia.

Calefacció i refrigeració
per fancoil

És un sistema versàtil que utilitza un ventilador per a distribuir l'aire condicionat a través de bobines d'aigua calenta o freda. Aquest sistema proporciona un control precís de la temperatura i un confort òptim en tot moment. Amb la seva capacitat de calefacció i refrigeració, és una solució eficient per a espais residencials i comercials, assegurant un ambient agradable durant tot l'any.

Aigua calenta
sanitaria

L'aerotèrmia és una opció eficient per a la producció d'aigua calenta sanitària. Aquest sistema aprofita la calor de l'aire exterior per a generar l'aigua calenta necessària per al bany, la cuina i altres necessitats sanitàries. Amb una tecnologia sostenible i econòmica, ofereix una solució fiable i eficient per a l'escalfament de l'aigua, contribuint a l'estalvi energètic i a la reducció de l'emissió de gasos contaminants.

Escalfament
de piscines

L'aerotèrmia és una opció eficient per a l'escalfament de piscines, especialment a destinacions com Mallorca, on el clima càlid encoratja l'ús de piscines durant tot l'any. Aquest sistema aprofita la calor de l'aire exterior per a elevar la temperatura de l'aigua, tant en piscines interiors com a l'aire lliure. Amb una tecnologia sostenible, ofereix una solució fiable i eficient per a mantenir una temperatura òptima a l'aigua.

Subvencions disponibles

Per amenitzar el pagament de la teva instal·lació d'aerotèrmia et pots acollir a diverses subvencions. Consulta amb Clubio i t'informarem de totes les opcions que tens a la teva disposició, dels seus requisits i de la quantia de cada una de les ajudes aplicades al teu cas específic.

Fons europeus Next Generation

1.320 millons destinats a potenciar l'ús d'energies renovables

Deducció de l’IRPF

Instal·lacions d'aerotèrmia fins desembre de 2024

¿PER QUÈ TRIAR AQUEST SISTEMA?

Advantatges
de l’aerotèrmia

Alt nivell d'eficiència i rendiment

Menys emissions de CO₂

Més silenciós que altres alternatives

No genera residus ni fums

Amortitza ràpidament la inversió inicial

Més estalvi en les factures de la llum

Ocupa poc espai

Instal·lació més senzilla que altres sistemes

Requereix poc manteniment

És una solució integral de climatització

Alt nivell d'eficiència i rendiment

Menys emissions de CO₂

Més silenciós que altres alternatives

No genera residus ni fums

Amortitza ràpidament la inversió inicial

Més estalvi en les factures de la llum

Ocupa poc espai

Instal·lació més senzilla que altres sistemes

Requereix poc manteniment

És una solució integral de climatització

Qui es pot beneficiar?

L'aerotèrmia es pot utilitzar en aquelles situacions en les quals no és possible instal·lar una caldera, per problemes d'evacuació de fums, falta de subministrament de gas natural, falta d'espai, etc. a uns costos d'instal·lació i operació similars.

Un altre al·licient per qui viu en una regió amb un estiu calorós, és que l'aerotèrmia aporta refrigeració mitjançant terres refrescants o fancoils, de manera que ens evitem haver d'emprar un altre sistema de refrigeració.