Ventilació amb recuperació de calor
a Mallorca

Ventilació amb recuperació de calor

Ventilació amb recuperació de calor

Confía amb Clubio:
Ventilació amb recuperació de calor

Avui dia els sistemes de ventilació són més importants que mai perquè les estructures dels edificis són cada vegada més denses i no permeten la circulació natural de l'aire.

Per evitar la pèrdua d'energia quan obrim les finestres per ventilar i renovar l'aire de casa, un sistema de recuperació de calor és la solució ideal per augmentar el grau de confort i l'estalvi econòmic.

Per aconseguir els millors índexs de qualitat de l'aire sense perdre un punt de benestar, cal utilitzar sistemes que gestionin el cabal de l'aire en cada moment, en funció de les necessitats.

El mesurament de la humitat i de la concentració de CO₂ en l'ambient permet controlar els cabals d'entrada i sortida de l'aire.

Sempre buscant l'equilibri entre confort (temperatura, humitat, nivell sonor, velocitat de moviment de l'aire) i qualitat de l'aire (olors, sensació d'ambient tancat).

A partir d'aquests paràmetres és capaç de modular el funcionament de la ventilació per generar el menor consum elèctric i aportar un major confort.

Per aconseguir els millors índexs de qualitat de l'aire sense perdre un punt de benestar, cal utilitzar sistemes que gestionin el cabal de l'aire en cada moment, en funció de les necessitats. El mesurament de la humitat i de la concentració de CO₂ en l'ambient permet controlar els cabals d'entrada i sortida de l'aire. Sempre buscant l'equilibri entre confort (temperatura, humitat, nivell sonor, velocitat de moviment de l'aire) i qualitat de l'aire (olors, sensació d'ambient tancat). A partir d'aquests paràmetres és capaç de modular el funcionament de la ventilació per generar el menor consum elèctric i aportar un major confort.

"La natura no és un lloc per visitar. És la llar”.

Gary Snyder.